Edhe një maturant nga Drenasi, ky befason me stilin e tij (foto)

Matura e këtij viti u bë top temë e shumë të rinjve në Kosovë e po ashtu mori shumë vëmendje edhe pamja e maturantëve në mbrëmjet e tyre.

Loading...

Zakonisht janë vajzat ato që më së shumti komentohen, por edhe djemtë nuk qëndrojnë larg, përcjell ORAvip.

Elbasan Berisha nga Drenasi ishte maturanti i cili ndryshe nga të tjerët u shfaq në mbrëmje.

I ri dhe i veshur me shumë stil ai ktheu sytë e shokëve, e sidomos shoqeve nga ai.

Elbasani po ashtu realizoi edhe disa fotografi profesionale të cilat i publikoi më pas duke marrë shumë komente pozitive.