Edhe 7 shtëpi nga Halil Kastrati, në aksion së bashku me Jasharin e Lushtakun (FOTO)

 

Loading...

Humanisti hoxhë Halil Kastrati me organizatën e tij “Jetimat e Ballkanit” sot i ka bër me shtëpi edhe 7 familje, transmeton Drenicapress.info

Pjesëmmarës në këtë aksion të madh humanitar ishin edhe kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, dhe ish-kryetari, Sami Lushtaku.

Lexojeni të plotë njoftimin e hoxhë Halil Kastratit:

Sot 7 shtepi 😊

1 shtepi u inagurua ne qytetin e Vushtrrise 
1 shtepi u inagurua ne qytetin e Mitrovices 
1 shtepi ne fshatin Kosterrc te Skenderajit

Dhe 4 shtepi u nisen ne qytetin e Skenderajit 
1 shtepi u nis ne lagjen6 te Skenderajit 
1 shtepi u nis ne fshatin Likovc te Skenderajit
1 shtepi u nis ne fshatin Baks te Skenderajit 
1 shtepi u nis ne fshatin Pulac te Skenderajit

Falenderoj Aktorin dhe moderatorin Shpetim Desku i cili mori pjese ne iangurimin e shtepise se ne Vushtrri

Falenderoj Sami Lushtaku i cili mori pjese ne inagurimin e 2 shtepive dhe nisjen e 1 shtepie

Falenderoj. Kryeterin e komunes se Skenderajit i cili ka perzgjedhur 3 familje qe tu nisen shtepit e reja

Falenderim te veqante per Megzon Hoti i cili mori persiper ndertimin e 1 shtepise komplet

Zoti ju shperblefte te gjitheve

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati

Fotografia e Halil Kastrati