Gjendje lufte’ është konsideruar pak ditë më parë, situata në të cilën punojnë qytetarët në sektorin e ndërtimarisë.

93 helmeta që simbolizojnë 93 punëtorë që kanë humbur jetën në vendin e punës janë vendosur në rrethojat e objektit të qeverisë në shenjë proteste ditë më parë.

Por, përkundër gjithë këtyre reagimeve dhe denoncimeve për këtë gjendje, duket se punëtorët në vende të ndryshme, vazhdojnë të përballen në kushte të tmerrshme.

Në fotografitë më poshtë, që kanë arritur në adresë të Periskopit, shihet se si punëtorëve u rrezikohet jeta. Fotot, sipas nje lexuesi te Periskopit jane bere ne Drenas.

Shikoni fotografitë të cilat s’duan shumë koment…