E tmerrshme, shikojeni ku përfundojnë mbeturinat nga ky kamion

Një kamion i cili është i mbushur me mbeturina shihet duke i hedhur të gjitha ato në lumë, transmeton lajmi.net.

Shoferi i kamionit, identiteti i të cilit nuk është bër i ditur, afrohet pranë lumit dhe nga lart i hedh ato në lumë, duke shkaktua një ndotje të tmerrshme të lumit, edhe ashtu nuk ishte në ditët e tij më të mira.

Kjo video nuk dihet se ku është filmuar, por reagimet kanë qenë të shumta kundër personit që e ka bërë këtë, duke kërkuar dënim të madh për të. /Lajmi.net/