E tmerrshme: Kosovari i jep cigare fëmijës dhe e xhiron teksa tymosë

 

Një person i panjohur ka xhiruar një fëmijë, teksa pinte cigare.

Për më tepër i rrituri shihet se e ndihmon fëmijën të thithë cigare fshehtas që familjarët tjerë të mos e shohin.

Kjo shihet në një video që është postuar nëpër rrjete sociale.

VIDEON mund ta shikoni duke klikuar KËTU: