E thyen derën e shtëpisë, brenda saj kishte një mal me para

Kjo është e paparë më herët!

Të gjithë ne e kemi një vend në shtëpi ku i fshehim paratë ose kursimet tona, transmeton lajmi.net

Këto vende të fshehta shpesh njerëzve iu duken të çuditshme dhe nuk iu shkojnë ndër mend, mirëpo kjo video ka arritur kulmin e habisë!

Një i ri, kishte fshehur tërë jetën e tij kursimet në derën e dhomës dhe kur e thyen atë, brenda kishte një mal me para./Lajminet