Kemi dëgjuar shpesh të flitet për kuotat, e përqindjet mes gjinive që e përbëjnë Kuvendin e Kosovës.

Siç dihet, ka diskrepancë në këtë pikë. Kryeson numri i meshkujve dhe kjo sikur e konfirmon faktin se jemi vend maskilist.

E, megjithatë në përbërjen e Kuvendit ka femra të zonja e të zëshme, mes tyre edhe deputetja Labinotë Demi-Murtezi, e cila njihet për artikulimin e qartë dhe korret, shkruan “Kosovarja”.

Labinotë Demi, konsiderohet edhe si femra më e votuar në Kosovë. Në aspektin privat, ajo është bashkëshorte e devotshme dhe nënë e lumtur e tre fëmijëve.