Deputeti i Kuvendit të Kosovës njëherësh edhe anëtar i partisë së Nismës për Kosovë Milaim Zeka, ishte pjesë e një intervistë të shkurtër së fundi, shkruan GazetaBlic.

Deputeti, tregoj disa gjëra për vetën e tij si dhe prezantoj shtëpinë.

Në shtëpi ai tregoj se jeton me bashkëshorten dhe me dy vajzat.

Gjatë intervistës, Milaim Zeka u pyet se a je katundar apo qytetar.

Ai tha: ‘Jam në mes as qytetar as katundar, jam fshatar’.

Shikojeni videon: