Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci në një intervistë ka zbuluar më shumë për veten.

Lladrovci ka folur edhe për ushqimet që pëlqejnë dhe sa i ndihmon gruas së tij në punët e shtëpisë.

Në intervistën “Shoëroom”, Lladrovci ka treguar se nuk është “kuzhinier” i mirë pasi ka gatuar vetëm në kohën sa ishte i ri dhe të vetmin ushqim që di të gatuaj është grosha apo pasuli, transmeton Magazina.al

Por në një fushë tjetër të shtëpisë Lladrovci është më i zoti, pasi ai ka thënë se e ndihmon  gruan e tij me punët  tjera të shtëpisë sa herë që ka mysafirë.

Për më shumë ndiqni këtë pjesë të intervistës së Lladrovcit: