Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka paralajmëruar masa shtesë për rend dhe rregull në transport, shkruan SyriKosova.

Për të gjithë ata që lënë veturat në vende jo adekuate , Tahiri ka njoftuar se sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.

Postimi i tij i plotë:

Nga nesër, me masa shtesë për rend dhe rregull në transport.🕷🚗Sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.

Posted by Adonis Tahiri on Sunday, April 14, 2019