8 Maji-Dita Nderkombëtare e Lëvizjes së Kryqit të Kuq dhe Gjysëmhënës së Kuqe!

Për nder të kësaj dite, Kryqi i Kuq i Kosovës-dega Drenas, mbajti garat regjionale të ndihmës së parë ku pjesëmarrës ishin shkollat e mesme nga komuna e Mitrovicës, Skenderajt, Vushtrrisë dhe Drenasit.

Me vendim të jurisë vëndi i parë i takojë shkollës së mesme të mjekësisë “Xhevdet Doda” nga Mitrovica, vëndi i dytë gjimnazit “Gjergj Kastrioti Kastrioti Skenderbeu” nga Drenasi dhe vendi i tretë shkollës nga Vushtrria.

Image may contain: one or more people, people sitting, shoes, child and outdoorImage may contain: one or more people, people standing, shoes, child, crowd, tree and outdoor