Përpjekja e një burri për ta futur tërë mollën në gojë, duke e ngrënë përnjëherësh ka rezultuar me sukses.

Në vend që të hajë një hamburger të madh apo një pjatë me hot dog, Myles Scott nga Londra, i ka vënë vetes detyrë që të hajë një mollë të tërë, vetëm me një kafshatë.

26 vjeçari e ka filmuar veten duke e hapur gojën me tërë fuqinë që ka, dhe duke futur tërë frytin brenda gojës.

Dhe më pas ai vazhdon ta përtypë derisa molla të tretet tërësisht.

Video Player