E frikshme! Ja çfarë po bën epidemia e drogës

Prej kohësh droga është një shqetësim për vendet perëndimore.

Epidemia e heroinës dhe e drogërave sintetike po ofron pamje të frikshme.

Këto foto janë bërë në rrugët e Britanisë së Madhe dhe tregon se si njerëzit po kthehen në ‘zombie’ prej drogës sintetike Spice.

Ata janë si të vdekur të pakallur, ndërkohë që aktivistët thonë se duhet të ketë një ndërhyrje më energjike ndaj problemit.

Thuajse shumica e të rinjve të pastrehë në Britani janë duke marrë këtë drogë.

/Sot News/