A e dinë shqiptarët pse festohet 29 nëntori? Përgjigjet janë “perlë”: E para e punës, të thashë nuk kam kohë!! (Video)

Foni i “Fiks Fare” ka marrë disa vox-pope nga qytetarët e Tiranës ditën e sotme, ku i ka pyetur nëse e dinë se çfarë është 29 Nëntori dhe përse festohet.

Por përgjigjet që ka përzgjedhur për të transmetuar në këtë video, janë “perlë”…