E çuditshme: Lopa me pesë këmbë (Foto)

Kjo lopë është bërë e njohur në rrjetet sociale në Kinë, pasi shumë njerëz kanë shpërndarë fotot e saj. Arsyeja? Lopa ka lindur me një këmbë të pestë në kurrizin e saj.

 Të gjithë e refuzonin atë nga frika se është jo normal dhe mund të ngordhë së shpejti por Chen Minnguo nga Guizhou i Kinës vendosi ta merrte në fermë pavarësisht se kishte një këmbë më shumë, shkruan MetroNews.

“Nuk kisha frikë dhe më dukej interesante, tani është një lopë e shëndosh që sjellë shumë qumësht”, ka thënë Minnguo lidhur me rastin.

Në anën tjetër, ekspertët janë shprehur të befasuar me gjymtyrën shtesë, meqë nuk kanë parë një rast të tillë më parë.