Duke hapur një kanalizim në fshatin Deiq të Klinës, punëtorët kanë hasur në një mjet të dyshimtë.

Sipas fotografive që janë dërguar në adresë të Gazetës Express, policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe e ka rrethuar hapësirën.

Dyshohet se janë gjetur copa të një mine, mirëpo akoma nuk dihet saktë.

No tags for this post.