Zyrtarë të Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë vizituar sot kryetarin e Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari.

Nga zyra e Jasharit, kryetari i Grupit Parlamentar të LDK’së Avdullah Hoti, deputeti Driton Selmanaj dhe i pari i degës së LDK’së në këtë komunë, kanë dhënë mesazhe për PDK’në.

Thanë se Jashari do të përkrah projektet e Jasharit në Komunë.

“Bashke me Kryetarin e Degës në Skenderaj, Isa Fejzullahu, dhe deputetin Driton Selmanaj, takuam Kryetarin e Skenderajt Bekim Jashari. Biseduam gjatë për zhvillimet politike në Kosovë dhe ndamë shqetësimet e përbashkëta për sfidat nëpër te cilat po kalon shteti i Kosovës pa asnjë nevoje. E përgëzuam z.Jashari për ndryshimet që ka bërë në Komunën e Skenderajt për t’i dhënë fryme demokracisë. Grupi Parlamentar i LDK-së do të mbështesë projektet e promovuara nga Kryetari Jashari’, shkruan Hoti në Facebook.