Drenicën e mbulon bora (Foto)

 
Reshjet e mëdha të borës të cilat kanë përfshirë vendin tonë, disa ditë para stinës së pranverës. Bora ka mbuluar edhe  Drenicën, aktualisht po mban një i ftohte me ere. Trashësia e borës tani për tani në Skenderaj dhe fshatrat për rreth ka arrit diku deri në 20 cm.
Reshjet e borës kanë shkaktuar probleme në komunikacion, si dhe në disa fshatra të Komunës së Skenderajt janë shfaqur  probleme me energji elektrike.  /Drenicapress/

image-294ff257fdc19b101b5fb6dc1f6af3d38a9ff7f819b35a7b9cc6a29aff27d207-V