Drenicasi që luajti në katër kampionate botërore (FOTO)

 

Loading...

Valon Behrami është futbollisti i parë zviceran që ka luajtur në katër kampionate botërore.

Behrami ka nënshtetësi zvicerane, por familja e tij me prejardhje nga Baksi i Skenderajt, ka luajtur me Zvicrën në kampionatet botërore më 2006, 2010, 2014 dhe tani më 2018.

Kështu Behrami ka hyrë në histori të futbollit helvet për këtë rekord, por është edhe njëri nga futbollistët më të mirë të futbollit zvicëran./Drenicapress.info

Image result for valon behrami 2006

Image result for valon behrami 2010

Related image

Image result for valon behrami neymar