Drenicaku në një foto me Ismail Qemalin dhe Luigj Gurakuqin (FOTO)

Nesër është festë kombëtare, përvejtori i Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

Rrjeti po zien nga fotografitë që e përkujtojnë këtë ditë të shënuar në historin e kombit shqiptar, shkruan Drenicapress.info.

Kësaj ‘kampanje’ i është bashkuar edhe fotografi i njohur nga Skenderaj, Sefer Aliqkaj.

Ai ka postuar në llogarinë e tij në Facebook një foto me Ismail Qemalin dhe Luigj Gurakuqin, ku Aliqkaj është në mes tyre!

Kuptohet bëhet fjalë për një fotomontazh të cilin Aliqkaj e ka shpërndarë me mbishkrimin “Foto sa 1000 fjalë”!/Drenicapress.info

Fotografia e Sefer Aliqkaj