Drenasi shpërblehen qytetarët: Mbush pyetësorin, fito 1 euro mbushje në telefon!

Duke plotësuar një pyetësor mund të fitoni 1 euro mbushje në telefon, kështu ka vendosur Komuna e Drenasit.

Loading...

E gjithë kjo është bërë në kuadër të Hartimit të Planit Zhvillimor Komunal (PZHK) dhe Hartës Zonale të Komunës (HZKom) ku Komuna ka vënë shfrytëzim platformën e komunikimit të quajtur “Maptionnaire”, shkruan lajmi.net.

Për më shumë klikoni KËTU