Drenas, nesër pa rrymë këto vende

 

Loading...

KEDS ka bërë të ditur se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nëpër tërw Kosovën.

Në komunën e Drenasit do të ketë reduktime në këto vende:

 

Dalja 10 kV  Shtrobullova  (Kodi:16021004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

 

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc deh Obri.

 

  • Dalja 10 kV Gllobari (16021008)prej orës 08:00 deri në orën 12:00

 

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.