Drenas, këta janë fituesi e krosit komunal pranveror

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport, përkatësisht sektori i sportit ne bashkëpunim me Drejtorinë Komunale të Arsimit dhe shkollat e Komunës së Drenasit, kanë mbajtur të premten krosin 2017 i cili është mbajtur në stadiumin sintetik.

Krosi pranveror është mbajtur ne kushtet ideale në stadiumin sintetik të qytetit, ndërsa moren pjesë 17 shkolla fillore dhe dy shkolla të mesme me numër të përgjithshëm të atletëve prej 250 nxënësve nga të dy gjinitë dhe të gjitha ketegoritë.

Më posht gjeni rezultatet sipas gjinive dhe kategorive:

Vajzat 400m

Vendi i I-Eriona Binaku SHFMU,,Naim Frashëri ” Gllobar
Vendi i – II – Dea Gashi SHFMU,,Xheladin Gashi-Plaku ” Komoran
Vendi i – III- Agnesa Beqiri SHFMU,, Halil Bajraktari ” Drenasi II

Vajzat 600m

Vendi i – I- Floriana Elshani SHFMU ,, Gani Elshani” Krajkovë
Vendi i – II – Erza Muleta SHFMU,,Shaban Palluzha ” Korroticë e Lartë
Vendi i – III- Dafina Qorri SHFMU ,, Halil Bajraktari ” Drenasi II

Vajzat 800m

Vendi i – I- Denisa Demaku Gjimnazi .,,Skenderbeu” Drenas

Vajzat 1000m

Vendi i – I- Fatjona Rama SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas
Vendi i –II- Iliriana Prokshi Gjimnazi ,, Skenderbeu” Drenas
Vendi i –III-Genta Demaku SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas

Mashkujt 600m

Vendi i – I- Bedri Nika SHFMU,,Migjeni ”Baicë,
Vendi i – II – Smajl Xhekaj SHFMU ,,Halil Bajraktari ” Drenasi II
Vendi i – III- Auron Hoxha SHFMU,,Shaban Palluzha ” Korroticë e Lartë

Mashkujt 800m

Vendi i –I- Admir Bujupi SHFMU,, Abedin Bujupi”Arllat
Vendi i – II- Eduard Osmani SHFMU,,Rasim Kiqina” Drenas
Vendi i – III- Dorent Hajdari SHFMU,,Rasim Kiqina” Drenas

Mashkujt 1000m

vendi i –I- Çlirim Krasniqi SH.M.T.,,Fehmi Lladrovci”Drenas
Vendi i –II- Ardit Krasniqi SH.M.T.,,Fehmi Lladrovci”Drenas
Vendi i –III- Lirigzon Elshani SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas

Mashkujt 1200m

Vendi i I- Labinot Krasniqi SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas
Vendi i –II- Alban Elshani SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas
Vendi i –III- Gentrit Kastrati SH.M.T,,Fehmi Lladrovci”Drenas

Në plasman të përgjithshëm për shkolla fillore vendi i parë i takoj shkollës fillore “Halil Bajraktari” Drenasi II.

Ndersa per shkolla të mesme SH.M.T “Fehmi Lladrovci” Drenas.
Gjatë krosit prezent kanë qenë ekipi mjeksor ku u falenderuan.
Për të gjithë fituesit u ndanë mirënjohje, medalje dhe kupa.