Drenas, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person në Drenas.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata në fshatin Fushticë e Epërme është arrestuar një mashkull (K-Shqiptar) dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës./Drenicapress.info