Humoristi, Vedat Bajrami së fundi ka shpërndarë një video e cila zgjatë disa sekonda, e ku në këtë video ai ka edhe një maskë  në fytyrë, shkruan Gazeta Blic.

Ai po ashtu shfaqet duke pirë duhan dhe duke bërë disa lëvizje qesharake.

Bajrami është i njohur në publik me rolet si Sheqa, Fuga, etj. Role këto që pëlqehen mjaft shumë nga publiku.

Shihni videon e publikuar: