Ditë informuese në Bibliotekën Kombëtare sesi mund të studioni në SHBA

Të enjten, më 22 Qershor 2017 nga ora 15:00h, në Amfitetarin e madh të Bibliotekës Kombëtare do të prezantojë para nxënësve dhe studentëve kosovarë delagacioni nga James Madison University të ShBA-ve.

Të gjitha informatat do të ofrohen nga prof. Micheal Stoloff, prodekan për çeshtje mësimore në Graduate School të James Madison University.

Të pranishmit do të kenë mundësi të kuptojnë më detajisht mundësitë e studimeve në JMU, kushtet dhe kriteret e studimit, mënyrat e financimit të studimeve, programet studimore, ndihmat shtesë për pyetje relevante, etj.

Prezantimi i mundësive të studimeve në James Madison University po asistohet nga Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës. James Madison University është universitet publik në ShBA dhe gjendet në Harrisonburg të shtetit të Virginia.