Digjet stalla e kafshëve në Lipjan

Një zjarr ka kapluar stallën e kafshëve të një familjeje, në fshatin Hallaq i Vogël të Lipjanit.

Përveç sallës nga flakët është përfshirë edhe një traktor dhe disa mjete tjera të bujqësisë.

Pas lajmërimit të rastit, zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin.

Kurse, njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.