Digjet shtëpia në Klinë, lëndohet një person

Foto ilustrim

Policia e Kosovës ka njoftuar për një zjarrë i cili kishte kapluar një shtëpi në Klinë gjatë ditës së djeshme

Nga zjarri një kat dhe çatia e shtëpisë janë djegur në tërësi, duke shkaktuar dëm në vlerë 15.000 euro.

Gjatë përpjekies për fikjen e zjarrit viktima ka pësuar lëndime të lehta trupore, dhe ka pranuar tretman mjekësor.