Digjet një veturë në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë |Video

Një veturë është djegur në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë.

Shkaqet e aksidentit nuk dihen por siç shihet në videon e dërguar vetura nuk ka rrezikuar të tjerët përreth dhe nuk ka shkaktuar dëme tjera materiale.