Më në fund mbi 500 të ftuar në dasmën që po zhvillohet në periferi të Prizrenit kanë parë çiftin, Gëzime Krasniqi dhe Hamza Hamzaj.

Gëzimja dukej madhështore në fustan të bardhë.

Ajo hyri në sallë e shoqëruar nga burri dhe e përcjell nga surle e tupana.

No tags for this post.