DALIN PAMJE TË REJA NGA ARRESTIMI I DJESHËM I MARKO GJURIQIT

Janë publikuar pamje të reja të arrestimit të drejtorit të të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq.

Loading...

Në këtë pamje, shihen pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë, duke e tërhequr Gjuriqin pas arrestimit të tij.

Madje, mediet në Beograd thonë se Gjuriqi ishte tërhequr zvarrë sikur të ishte një kriminel agresiv dhe i armatoasur.

Sipas medieve serbe, Gjuriqi për një çast bie në tokë, kurse policia e tërheqë me gjunjë në tokë.

Video Player