Nora Istrefi është vënë plotësisht në qendër të vëmendjes për shkak të jetës së saj private.

Ngjarja e fundit në jetën private të këngëtares, e ka sfiduar bindshëm çdo projekt të saj të lansuar së fundi, shkruan “Kosovarja”.

Pas qarkullimit të lajmit se Nora e Roberti i kanë dhënë fund martesës, bëri shumë përshtypje pajtimi mes dy ish kunatave, Notes dhe këngëtares Altuna Sejdiu-Tuna.

Tuna, me sa duket di shumë për Robertin, jetën e tij të dikurshme. Shumë nga këto, ajo ja ka treguar Nores në takimin e fundit.

No tags for this post.