Aktori i njohur amerikan Chuck Norris është takuar me kryeministrin e Hungarisë Viktor Orban. Vetë kryeministri pranoi që t’i shoqëronte miqtë amerikanë përgjatë kryeqytetit të Budapestit dhe ta shoqëronte në një godinë ku stërviteshin forcat speciale të Hungarisë të njohura si TEK.

“90% e komenteve për mua janë negative” i thotë Organ aktorit të njohur. Ky i fundit ia kthen: “Si Trump”

Aktori 78 vjeçar 6 herë kampion i karatesë mbërriti në Hungari për të promovuar shërbimin humanitar Baptist. Fëmija më i madh i aktorit është 57 vjeç ndërsa më i vogli është në moshën 17 vjeç.

“Je në të njëjtë moshë sa babai im” i tha Orban. Shikoni videon.