Një person është ndaluar nga mbrojtja e afërt e Policisë së Kosovës, që e ruan kryeministrin e vendit, Ramush Haradinaj.

I dyshuari, me kapelë dhe çantë, është ndaluar për disa qaste nga disa pjesëtarët të këtij njësiti.

Pas kontrollit, tek ky person ( i cili ishte nën shoqërimin edhe të një shoku) nuk është hasur në ndonjë veprim joligjor.

Indeksonline ua sjellë disa foto të bëra rreth orës 12:00 në Prishtinë: