Donika Zogu nga Drenasi, ku vijoji mësimet në Shkollën profesionale “Qendra e Kompetences” në Skenderaj, njëherish edhe Kryetare e Këshillit të nxënësve të Skenderajit, gjithashtu edhe Kryetare e Këshillit Veprimit Rinor Lokal në Drenas, e veshur për mbremje të matures mahniti të gjithë me pamjen e saj, dhe konsiderohet si maturantja me e bukur deri me tani e këtij viti në Kosovë.

Ku përveq bukurisë natyrale, bëhet aq me e bukur me pamjen dhe veshjen e saj mahnitëse dhe aq të thjeshtë.

Ajo konsideroher ndër të tjera është femer mjaftë atraktive!

Fotografia e Donika Zogu

Fotografia e Donika Zogu

Fotografia e Perparim Zogu

No tags for this post.