Federica Mogherini, përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian ka lënë takimin e Samitit të Brdo-Brijunit, vetëm 30 minta pas kishte nisur.

Akoma nuk dihen arsyet e largimit të saj nga takimi i përbashkët me liderët e Ballkanit, njofton Klan Kosova.

Takimi do të zgjasë dy orë dhe është i mbyllur për media – pastaj do të jetë konferenca për media.