Klubi i boksit “Drenasi” ka pranuar një donacion nga boksieri Sherif Morina, i cili karrierin në boksin profesional është duke e zhvilluar në shtetin gjerman, njofton Drenica Press

Morina gjatë vizitës në klubin e boksit “Drenasi”, dha një donacion për sportistët e vendlindjes së tij.

Ai ndihmoj bashkëvendasit e tij me gjëra elementare si: doreza boksi, kapela si dhe shumë gjëra të tjera elementare. /Drenica Press/

No tags for this post.