Kompania gjermane e veturave BMW, ka sjell gjeneratën e re të modelit 7-Series që do të quhet “G11”.
Sedani i ri i BMW-së është gati, por do të prezantohet më vonë gjatë këtij viti si model i vitit 2016. Modeli që shihet në fotografi është vetëm një shembull, i cili do të shfaqet nëpër panairet e veturave që do të mbahen sivjet, raporton koha.net
Detajet tjera të veturës ende nuk janë bërë të ditura, por mësohet se do të motori do të jetë diesel dhe hibrid.
No tags for this post.