Bekim Jashari takohet me hoxhallarët e Skënderajt, ka një premtim për ta (FOTO)

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, në kuadër të fushatës zgjedhore takoj Bashkësinë Islame në Skenderaj, si institucion që përfaqëson komunitetin musliman dhe ndikon në ngritjen e vetëdijës së mirëfillët fetare.

Loading...

Jashari u mirëprit nga përfaqësues të këtij institucioni, deri sa Jashari premtoj që takimet e tilla nuk do të jenë vetëm të karakterit të fushatës zgjedhore./DrenicaPress.info/

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari