Mysafirë në emisionin Kojshia shoë këtë të diele ishte kryetari i Skenderajit djali i dëshmorit Hamëz Jashari dhe nipi i komandatit legjendar Adem Jashari.

Shikoni si vallëzon e këndon si babai i tij Hamez Jashari.

Për më tepër ndiqeni emisionin më poshtë: