Bekim Jashari flet edhe njëherë: Kush i dha leje Vucicit për Drenicën, shkeli mbi gjakun e lirisë

I pari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka folur edhe njëherë për vizitën e Aleksandër Vuçiçit në Kosovë.

Ai ka thënë se me qytetarët e Drenicës do të jetë çdo herë dhe nuk do të pranojë as injorimin as nënshtrimin.

“Unë si kryetar i komunës së Skenderajt, nuk kam pasur asnjë njoftim nga institucionet tona për vizitën e Vuçiqit në fshatin Banjë, që është pjesë e Komunës së Skenderajt.

Injorimi i komunës së Skenderajt, nga ata që i japën leje, është injorim dhe mohim i gjakut të derdhur për Liri.”, ka treguar ai mes tjera.

Ai ka thënë se nga institucionet e Kosovës pres mbështetje dhe përkrahje për zhvillimin e Drenicës, dhe maturi kur bëhet fjalë për çështje që prekun plagët e luftës.

Jashari këtë reagim e ka bërë me rastin e ditëlindjes së djalit të tij, Hamzës, derisa ka treguar se edhe ai ishte pjesë e protestës kundër vizitës së presidentit serb në Drenic