Bëhuni gati për ndryshim të temperaturave

Ne vendin tone sot do te mbaj mot i kthjellët dhe me temperatura të larta, ku minimalja pritet të jetë 16 gradë Celsius kurse gjatë ditës  temperaturat priten të shkojnë deri në 32 gradë Celsius

Mot i ngjashëm pritet të mbaj edhe në ditën e hënë dhe të marte, ku temperaturat do të sillen  28 dhe 27 gradë Celsius.

Kurse nga dita e mërkurë temperaturat priten të bien,  ku minimalja do te jetë 7 dhe 5 gradë Celsius kurse maksimalja do të sillet rreth 23 dhe 15 gradë Celsius.