Banorët e kësaj lagje të Polacit të Skenderajt, model për të mirë për gjithë Kosovën (FOTO)

Banorët e lagjes Koca të fshatit Polac të Skenderajt janë bërë modeli më i mirë për mirëmbajtjen e ambientit të tyre. Këta banor me vetiniciativë për disatën herë brenda një viti kanë pastruar rrugët dhe ambientet e lagjes së tyre, shkruan Drenica Press.

Këta banor përmes këtyre fotove kanë treguar se si mund të ndryshoj ambienti i juaj përmes një pune vullnetare, duke u bërë një shembull për gjithë Kosovën për mirëmbajtjen e një ambienti të pastër.

Kujtojmë se edhe më tutje Kosova konsiderohet si vendi më i padisiplinuar për mirëmbajtjen e ambientit, ku mbeturinat zënë vend në çdo kënd./DRENICA PRESS/