Bajska e Vushtrrisë shqetësohet nga era e fabrikës!

Në fshatin Bajskë të Vushtrrisë është ndërtuar fabrika për riciklimin e vajrave motorike. Fabrika ka lejen e Ministrisë së Ambientit dhe punon me standarde evropiane.

Loading...

Ditë më parë filloi testimi i fabrikës por banorët ndien një erë jo të mirë nga kjo fabrikë.

U alarmua policia dhe komuna e Vushtriisë.

Në anën tjetër drejtues të kësaj fabrikë thonë së është bërë një testim dhe filtrat pengojnë përhapjen e erës./21Media