“Bajrak ner qika” dhe “A bon me fol” vjen në versionin ‘remix’ nga Tayna

 

Reperja Tayna ka hedhur në Youtube projektin muzikor të titulluar “Kce” që në një far forme është remix i këngës ‘Bajrak ner qika’, këngës së vjetër shqipe, shkruan Syri Kosova.

Kësaj radhe, ajo ka ardhur me një stil krejt ndryshe se sa këngët e tjera të saj.

‘Kce’ është finalizuar edhe me klip ku kanë marrë pjesë edhe fytyra të njohura, siç është Kejvina Kthella.