Axha i moshuar e kallë dasmëm, do të befasoheni se si vallëzon me tupan por krejt në fund ndodh kjo

Axha i moshuar e kallë dasmëm, do të befasoheni se si vallëzon me tupan por krejt në fund ndodh kjo.

Secili nga ne këtë verë kemi qenë dëshmitar dhe kemi marr pjesë në ndonjë aheng familjar, shkruan Gazeta NewBorn.

Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.

Por një axhë në një moshë të shtyrë e ka kallë atmosferën në një dasë.

Ai shihet derisa vallëzon me tingujt e tupanave,