Lionel Messi iranian është në telashe. Sipas medias vendase, Reza Parastesh ka përfituar nga ngjashmëria e madhe me yllin e futbollit argjentinas për të fituar zemrat e 23 vajzave duke kryer edhe raporte seksuale me to.

Një lajm ky që nuk është pritur aspak mirë nga vetë protagonisti që e mohoi në mënyrë kategorike.

“Është publikuar një lajm i tmerrshëm” -tha Messi iranian.

“Ju lutem mos luani me reputacionin dhe besueshmërinë e njerëzve. Nëse lajmi do të ishte i vërtetë do të isha në burg tani, besomëni. Tani do të bëj gjithçka që të luftoj nëpërmjet ligjit ata që më njollosin emrin”, është shprehur ai.

No tags for this post.