Këto foto i përkasin një aksidenti të frikshëm që ka ndodhur në Rusi. Duket e pabesueshme, por për fat të mirë shoferi i ka mbijetuar aksidentit të rëndë.

Në aksidenti është përfshirë një Audi Q7, i cili është ndarë në mes nga përplasja e fuqishme me një shtyllë.

Shkak i aksidentit ishte shpejtësia shumë e madhe, mbi 200 km në orë. Drejtuesi humbi kontrollin e makinës dhe u përplas me shtyllën, duke u ndarë në mes.

Shoferi jo vetëm që i mbijetoi aksidentit, por arriti që të dilte nga makina me disa plagë të lehta.