Në Kosovë viti 2019 ka filluar me temperatura shumë të ulëta. Por ky i ftohët nuk është asgjë krahasuar me motin që po mbretëron në Rusi.

Në qytetin rus Saratov po mbretëron mote -15 gradë celsius, transmeton Indeksonline.

Qytetarët e këtij vendi kanë krijuar një garë se cili po arrin të bëjë fotografinë më të çuditshme të akullit dhe borës.

Asnjëherë nuk ka qenë më ftohët në tre dekadat e fundit në këtë qytet,. Temperaturat e ulëta kanë shënuar rekord./Indeksonline/