Rrezarta Krasniqi, asamblistja më e votuar në qytetin e Vushtrrisë, ishte e pranishme në procesi  e brendshëm zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës edhe në nëndegën “Dardania”  që u mbajt të dielën e kaluar në Komunën e Vushtrrisë.

Mirëpo, ky proces shkoi si është më së keqi duke përfunduar me rrahje dhe gjuajte të karrikeve. Në përleshje u përfshinë edhe femrat të cilat ishin të pranishme.

Indeksonline  publikoi videon ekskluzive të kësaj ngjarje.  Krasniqi ishte ajo që tentoi t’i qetësoj gjakrat, mirëpo burrat e LDK-së nuk iu bindën fjalëve të saj.

Më poshtë, pamjet:

No tags for this post.